Al meer dan 10 jaar ervaring

Barschool

Professionele bartrainingen voor horecaondernemingen

BarsOnSight verzorgt samen met de European Bartender School – Amsterdam (EBS) professionele bartrainingen voor horecaondernemingen in Nederland. De EBS is ‘s werelds grootste erkende bartender school. Internationaal heeft de EBS al meer dan 80.000 bartenders opgeleid, in Amsterdam hebben wij aan onze school al meer dan 2500 bartenders op mogen leiden. Met trots mogen wij zeggen dat onze barschool in Amsterdam van de 24 EBS-vestigingen driemaal gekozen is tot beste barschool wereldwijd.

Teambuilding locatie

Wilt u uw relaties en/of collega’s een onvergetelijke dag bezorgen? Een dag waar nog lang over gesproken zal worden? Dan bent u bij de European Bartending School (EBS) – Amsterdam aan het juiste adres. Met een oppervlakte van 240m2 is EBS-Amsterdam de grootste onafhankelijke barschool van Nederland. De EBS-Amsterdam is verdeeld in drie aparte ruimtes; een bar – en lounge area, een klaslokaal en een flair area. Een geweldige ervaring is gegarandeerd.

De European Bartender School neemt u mee in de wereld van cocktail workshops/cocktail shaken, wine tastings en bartending shows. De twee eigenaren zijn meervoudig Nederlands en Australisch kampioen flairbartending. U leert dus van de beste! Zij zetten met hun aanstekelijke enthousiasme een wervelende show neer.

Geïnteresseerd in onze 4-weekse bartender cursus? Lees hier meer.

Waarom professionele bartender worden?

Altijd al een professionele bartender willen worden? Of overweegt u een carrièreswitch naar de wereld van bartending, cocktails en gastvrijheid? Samen met de European Bartender School – Amsterdam (EBS) verzorgen wij op dagelijkse basis professionele bartrainingen voor horecaondernemingen in Nederland.

Met ruim 10 jaar aan ervaring kunnen wij u als geen ander de voordelen van het vak laten zien en u voorbereiden op een succesvolle carrière in de bruisende wereld van bartending. Heeft u de cursussen succesvol afgerond? Dan ontvangt u een certificaat waarmee u kunt aantonen dat u bekwaam bent in het mixen van drankjes en het bieden van uitstekende klantenservice.

Het is voor horecaondernemingen van cruciaal belang om getalenteerde en goed opgeleide bartenders in dienst te hebben. Deze professionals dragen bij aan de klanttevredenheid, verhogen mogelijk de omzet door kwalitatieve drankjes te serveren en zorgen voor een positieve sfeer in de zaak. Met onze professionele bartrainingen helpen wij horecaondernemingen om hun barteam naar een hoger niveau te tillen en zo hun succes te vergroten.

Naast onze EBS cursus bieden wij u een uitgebreid aanbod op het gebied van:

  • BAR TRAININGEN OP MAAT
  • TEAMBUILDING
  • COCKTAIL WORKSHOPS
  • FLAIR TRAININGEN
  • PROEVERIJEN
  • HORECA OPLEIDINGEN

Meer weten over de barschool?

Bent u benieuwd naar het curriculum, de praktijkervaring en de certificeringen die u kunt behalen op onze barschool? We vertellen u graag meer over de diverse cursussen en mogelijkheden die wij bieden om uw bartending vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw doelen in de wereld van bartending te bereiken.

 

Veelgestelde vragen over de barschool

 

Moet ik een identiteitsbewijs meenemen naar de school?

Ja, op de eerste dag van de cursus moet je een geldig identiteitsbewijs met foto meenemen. De volgende identiteitsbewijzen worden geaccepteerd:

  • Internationaal paspoort
  • Rijbewijs (uitgegeven door de overheid)
  • Identiteitskaart (uitgegeven door de overheid)

Wat voor certificaat ontvang ik na het afronden van de cursus?

Na het succesvol voltooien van onze cursus ontvang je een certificaat van de European Bartender School, dat wereldwijd erkend wordt. Je ontvangt hetzelfde gestandaardiseerde EBS-certificaat als al je medestudenten. Ongeacht de school of de taal waarin je de cursus hebt gevolgd, zal het certificaat identiek zijn.

Selecteer een Afleverpunt

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

×