Al meer dan 10 jaar ervaring

Beurzen

Beurzen zijn grote, belangrijke evenementen voor je bedrijf. Het is de ultieme plek om je zakelijke relaties en potentiële klanten helemaal in de watten te leggen. Wij ontzorgen de drankencatering van A tot Z.

Met BarsOnSight als partner bezorg je elke zakelijke relatie die de stand bezoekt een WOW-ervaring van begin tot eind. Ons team is ervaren, kundig en enthousiast. Wij zien hospitality als onze roeping en dat vind je terug in elk aspect van onze full-service beursmogelijkheden.

Wij bieden de volgende diensten Full Service en All-inclusive aan:
Specialty blend koffiecatering.
Premium cocktailservice. 
Bier-, wijn- en frisdrankcatering. 
Gezonde smoothies en sappen.
– Creatieve concepten op maat.

Naast bovenstaande mogelijkheden kunnen we in haast alles voorzien wat je kan bedenken. Ga met ons in gesprek voor een concept op maat om de ultieme brand experience te verzorgen. 

We kunnen alle concepten verzorgen vanaf een bar die al op de stand staat of we kunnen zelf onze bars meenemen. We hebben meerdere mogelijkheden en verschillende maten bars beschikbaar. Voor elke beursstand hebben we wel een passende look!

Neem contact met ons op, dan denken we graag met je mee over de beste invulling van jullie bedrijfsevenement.

Kijk ook hoe anderen ons beoordelen!

Cocktails 

Bied je gasten de ultieme exclusieve stand-experience aan met een cocktail! Met onze in-house mixologists kunnen we zelfs cocktails op maat maken die qua geur, kleur, smaak en naam helemaal jullie brand identity dragen. Zo kunnen we cocktails aanbieden in de kleuren van het logo en zelfs de drank schenken uit jullie eigen branded flessen. Schakel ons ook in voor een echte stand-stopper in de vorm van een flairshow, hierin verzorgen we een spectaculaire show die veel bekijks trekt.

We kunnen de cocktails verzorgen vanachter onze eigen bars, of vanachter een bestaande bar op de stand.

Koffie  

Koffie is een onmisbaar ingrediënt op elke beurs. Ga daarom een stap verder en verzorg de koffie waar je gasten voor terugkomen. Met onze professionele barista’s die onze specialty blend fairtrade koffie ‘IKIGAI’ schenken kun je niet missen! Deze premium blend van bonen draagt bij aan een duurzame en eerlijke manier van bonenteelt en handel in Thailand, Brazilië en Rwanda. Door deze bonen te gebruiken investeren we onder andere in de biodiversiteit en bodemkwaliteit in deze gebieden.

Zo helpen wij je de beste koffie van de beurs te schenken. We dragen de waarden van kwaliteit, service en duurzaamheid duidelijk uit en dit zal iedereen ervaren en associeren met jullie beursstand.

 

Full-service catering

Steeds vaker gaan bedrijven voor full-service catering op de stand. Dat betekent koffie, fris, bier, wijn, en eventueel cocktails, allemaal verzorgd vanaf de beursstand. Richting het einde van de middag verzamelt iedereen zich bij de beursstands die dit aanbieden en dit is doorgaans de uitgelezen kans om laagdrempelig te netwerken.

Wij kunnen dit op elke schaal aanbieden afhankelijk van de verwachtingen en doelen die jullie hebben voor de beurs.

 

Juices & Smoothies

Een kleurrijke gezonde oppepper is vaak meer dan welkom op de beurs. Laat je klanten en relaties zien dat jullie voor gezond gaan! Niets geeft meer energie dan frisse en verse fruitboost. En die kunnen wij als geen ander verzorgen. We kunnen ze serveren uit glaswerk of uit branded plastic flesjes die men vervolgens in de hand meeneemt over de beursvloer.

Niet alleen je gasten en zakelijke relaties, maar ook het personeel op de stand zal hier heel dankbaar voor zijn. Dit concept is uitstekend te combineren met cocktailcatering later op de dag.

 

Beoordeling door klanten: 5.0 / 5 310 beoordelingen

Selecteer een Afleverpunt

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

×