Al meer dan 10 jaar ervaring

Cocktail workshop

Leer perfecte cocktails te shaken tijdens één van onze professionele workshops!

Tijdens al onze workshops zullen verschillende cocktails bereid en geproefd worden.
Of het nu een bedrijfsfeest, vrijgezellenavond of gewoon ‘voor de fun’ is… BarsOnSight bezorgt u een onvergetelijke en inspirerende dag waar gezelligheid centraal staat!

Cocktail workshop

Basic Cocktail workshop

Onder begeleiding van één van onze professionele cocktailbartenders gaat u 1 uur aan de slag en worden er 2 verschillende cocktails bereid en geproefd. Een unieke activiteit, ideaal geschikt voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of puur voor het plezier!

BOS Cocktail workshop

De BOS Cocktail workshop is de meest populaire workshop die we aanbieden. Plezier staat hier centraal. Onze cocktailbartender leert jullie alle cocktail-kneepjes kennen en verteld u het een en ander over de oorsprong van het drankje. Vervolgens gaat u zelf aan de slag en proeven we het eindresultaat. We maken er echt een show van!  

Premium cocktail workshop

Bij deze cocktailworkshop duikt u 2 uur lang de wereld van de premium high-end cocktails in met 3 exclusieve cocktails. U kunt deze workshop zelfs volgen in de European Bartender School Amsterdam, de barschool die 3 keer is uitgeroepen tot beste barschool ter wereld. Tijdens deze cocktailworkshop gaan we aan de slag met bijzondere ingrediënten, meer gevorderde technieken en maakt u zelf uw eigen premium high-end cocktails.

Cocktailworkshop

Altijd al willen weten wat het geheim is achter de beste cocktails? Bent u benieuwd naar de oorsprong van de cocktail? En lijkt het u interessant om de lekkerste klassiekers te shaken, stirren en serveren? Dan bent u bij BarsOnSight op het juiste adres!

Onze professionele cocktail workshops worden begeleid door een ervaren bartender, die u alles leert over de basis van cocktails maken. Naast dat hij jullie leert hoe u moet shaken en stirren, neemt hij u ook mee langs de historie van het drankje. Na de cocktail workshop weet u alles over de Mojito, Pornstar Martini, Piña Colada en alle andere klassiekers. Een onvergetelijke en inspirerende dag waar gezelligheid op de eerste plaats staat. U ontdekt het bij BarsOnSight!

Wij zijn ook uw partner voor een cocktail workshop in Amsterdam

Dé cocktail cursus van Nederland

Tijdens de cocktail cursus neemt onze ervaren bartender u mee langs de historie van de cocktail. Zo komt u erachter wanneer u het drankje ook écht een cocktail mag noemen, wie de naam ‘cocktail’ heeft bedacht én welk klassieke drankje de eerste was!

Nadat de bartender u alles verteld heeft over de oorsprong van de cocktail, gaan jullie aan de slag met het maken van verschillende drankjes. Hierin is iedereen vrij om te kiezen voor de klassieke recepten, maar is het uiteraard ook mogelijk om een eigen unieke creatie samen te stellen. We sluiten de workshop in stijl af onder het genot van uw zelf geshakete cocktail. Gezelligheid alom!

Volg de workshop cocktails maken bij BarsOnSight!

Bij BarsOnSight staat plezier op de eerste plaats! Tijdens de gezellige en leerzame cocktail workshops wordt u meegenomen langs de historie van het drankje. Samen met een professionele bartender leert u langzaamaan de kneepjes van het shaken, stirren en serveren kennen. Vervolgens is het aan u om een unieke samenstelling aan smaken te creëren. Uiteraard wordt het eindresultaat onder de loep genomen en proeven we de samengestelde smaken.

Samen maken we er een onvergetelijke dag van. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat u met een tevreden gevoel terugblikt op onze workshop. Bent u tevreden? Dan zijn wij dat uiteraard ook. De leukste en meest leerzame cursus cocktails maken ontdek je bij ons!

Beoordeling door klanten: 5.0 / 5 310 beoordelingen

Selecteer een Afleverpunt

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

×