Al meer dan 10 jaar ervaring

Cocktailbar op locatie

Bent u op zoek naar een manier om uw volgende bedrijfsevent, familiereünie of andere gelegenheid speciaal te maken? Overweeg dan om een professionele cocktailbar in te huren. Laat uw gasten, vrienden, familieleden, collega’s of klanten genieten van unieke en exclusieve cocktails of overheerlijke koffie geserveerd door een professionele barista. Bij BarsOnSight geloven wij in het ultieme gastheerschap en zetten we alles op alles om dit te bereiken voor uw gasten.

We zijn constant bezig om onze diensten op het allerhoogste niveau te behouden en zelfs te verbeteren. Hierdoor is het altijd ons streven om een onvergetelijke indruk te maken tijdens het evenement. We zijn dan ook erg trots op onze perfecte review score.

Onze Bars

Vanachter onze unieke customizable LED-bars kunnen we evenementen van elk formaat voorzien van de ultieme cocktailervaring. De ideale cocktailbar vanuit het oogpunt van de bartenders, de organisators en uiteraard de cocktailgenieters. Ze kunnen volledig aangepast worden aan elk evenement, elke locatie en elke sfeervolle setting. We hebben ook fantastische mogelijkheden voor branding op de voor- en achterbar.

Onze Cocktails

De ideale cocktail is een combinatie van de kwaliteit van de ingrediënten en de expertise van de bartender. We hebben een fantastisch menu samengesteld dat bij iedereen in de smaak valt, maar je kunt ook zelf de cocktails kiezen uit ons menu van ruim 100 cocktails! Als je echt uit wil pakken is het ook mogelijk om de ultieme showcocktails te verzorgen met vuur, parfum en droogijs.

Onze Bartenders

Als partner van de European Bartending School Amsterdam die drie keer tot beste barschool ter wereld is uitgeroepen zetten wij enkel de beste bartenders in. Onze professioneel geschoolde bartenders worden dan ook wereldwijd ingezet bij evenementen voor de grootste bedrijven en de meest toonaangevende drankmerken.

Perfect voor ieder feest of evenement

Ontvang uw gasten met de lekkerste cocktails en creëer een onvergetelijke ambiance vol smaak en stijl. Met een hoogwaardige cocktailbar op locatie maakt u direct indruk en zorgt u voor een onvergetelijke ervaring voor uw gasten. Laat onze ervaren cocktailshakers uw feest naar een hoger niveau tillen met creatieve drankjes en skillvolle bartending.

Bij ons kunt u ook een cocktailbar huren in Amsterdam


Van klassiekers tot non-alcoholische cocktails

Onze cocktailbars zijn geschikt voor tal van doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan een grote verjaardag, een bedrijfsevent of een bruiloft. Met jarenlange ervaring in het verhuren van cocktailbar weten wij als geen ander hoe wij een onvergetelijke ervaring kunnen creëren voor u en uw gasten.

Wij schenken diverse soorten cocktails. Van klassiekers als de Pornstar Martini en Moscow Mule, tot alcoholvrije cocktails, aan iedereen wordt gedacht! Onze ervaren cocktailshakers zijn meesters in hun vak en zorgen voor een spectaculaire show terwijl ze uw favoriete drankjes bereiden. Wij geven de wow-factor aan uw feest of evenement.


Een cocktailbar op locatie of aan huis

Onze luxe cocktailbars zijn multifunctioneel inzetbaar en kunnen zowel op bedrijfslocaties als bij u thuis worden opgezet. Of het nu gaat om een ​​bedrijfsfeest, een verjaardagsfeestje, een bruiloft of een andere speciale gelegenheid, wij zorgen ervoor dat onze cocktailbar perfect past bij uw evenement en de gewenste sfeer creëert. Zo kunnen we de bar stijlen naar uw bedrijfshuisstijl of het thema van het feest.

Naast de gewenste locatie kunnen wij ook diverse extra’s aanbieden. Wat dacht u bijvoorbeeld van sta tafels, versieringen en professionele cocktailshakers die een spectaculaire show neerzetten.


Cocktail catering op maat: Waarom u kiest voor BarsOnSight

  • Hoogwaardige cocktails met verse ingrediënten en vakmanschap van ervaren cocktailshakers.
  • Persoonlijke service en aandacht voor detail om ervoor te zorgen dat uw gasten een onvergetelijke ervaring hebben.
  • Flexibiliteit in opstelling en locatie, zodat onze cocktailbars perfect passen bij de indeling en stijl van uw evenement.


Een onvergetelijk feest begint met een mobiele cocktailbar

Staat er binnenkort een feest of evenement op de planning? Maak dan een verpletterende indruk met een cocktailbar op locatie. Bij BarsOnSight bieden wij hoogwaardige bars aan die volledig op maat zijn gemaakt voor uw speciale gelegenheid. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardagsfeest of een andere viering, onze professionele cocktailshakers zullen uw gasten verwennen met heerlijke handgemaakte cocktails.

Van een compacte cocktailbar tot een compleet verzorgde cocktail ervaring, wij maken uw feest onvergetelijk met heerlijke cocktails door een professionele cocktailshaker. Neem vrijblijvend met ons op om de mogelijkheden te bespreken en uw feest tot een succes te maken!


Veelgestelde vragen over een mobiele cocktailbar huren

Wat omvat cocktail catering?

Cocktail catering houdt in dat je moeiteloos kunt genieten van de beste cocktails, bereid door een professionele cocktailshaker. Dit kan plaatsvinden in de vorm van een mobiele cocktailbar op een jacht, in een feestzaal of op een prachtige buitenlocatie. Een mixoloog met jarenlange ervaring staat live voor alle gasten de heerlijkste en zeer unieke cocktails te bereiden. Dit zorgt voor een groots spektakel en entertainment vanachter de bar.

Hiermee kun je op een originele manier de aandacht trekken. Daarom is het ook geschikt voor op een beurs, productlancering of een evenement waar meerdere ondernemers aanwezig zijn.


Is alcoholvrije cocktail catering ook mogelijk?

Ja, zeker! Bij cocktail catering is het mogelijk om alcoholvrije cocktails aan te bieden. Deze alcoholvrije opties worden vaak gemaakt met hoogwaardige ingrediënten en bieden dezelfde verfrissende smaken en creatieve presentatie als traditionele cocktails, maar dan zonder alcohol. Dit maakt het geschikt voor gasten die geen alcohol drinken of voor evenementen waarin een alcoholvrije optie gewenst is.

Beoordeling door klanten: 5.0 / 5 310 beoordelingen

Selecteer een Afleverpunt

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

×