Onze Cocktails

In ons classic pakket bieden we een menu aan van 6 cocktails waarvan 2 alcoholvrije. Hier zit voor iedereen een perfecte cocktail bij. Denk hierbij aan de Mojito, de strawberry Caipiroska en de alcoholvrije ‘Safe’ Sex on the Beach. Alle cocktails worden op een professionele manier gemixt en gegarneerd.
Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf je cocktails uit te kiezen. Vraag een offerte aan om zelf de cocktails te selecteren uit ons premium menu met 100+ cocktails. Kies hierbij bijvoorbeeld de steeds populairder wordende Pornstar Martini, de prikkelende Licor 43 sour  of de klassieker Moscow Mule!
Als je echt volledig uit wil pakken kun je ook bij ons terecht voor ons bespoke concept. Hierbij is geen cocktail te gek. We gaan aan de slag met een totale show, denk aan vuur, parfum en droogijs. Bij deze stoom-, vuur-, rook-, geur- en smaakshow is een onvergetelijke ervaring gegarandeerd.

Bij het aanvragen van een offerte sturen wij u een overzicht van alle verschillende opties, zodat u deze op uw gemak kunt bekijken.

Selecteer een Afleverpunt

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

×