Al meer dan 10 jaar ervaring

Premium cocktail workshop

In deze unieke cocktailworkshop voor beginners en liefhebbers leer je 3 premium cocktails te maken. Je wordt 2 uur lang ondergedompeld in wat de wereld van cocktails te bieden heeft in geur, kleur, smaak en show. Je leert drie soorten cocktails maken en garneren onder begeleiding van een professionele bartender. De bartender leert je de fijne kneepjes van het vak. Bij de 3e cocktail ben je dan helemaal klaargestoomd om een eigen variatie op een klassieke cocktail te creëren, hiervoor kun je kiezen uit talloze smaken en garneringen. Je kan zelfs je eigen cocktail maken met één van de drie mystery ingredients die je eerst kan ruiken en proeven om erachter te komen wat het is.

Het is ook mogelijk deze workshop te volgen in de European Bartender School Amsterdam

De European Bartending School in Amsterdam is tot 3 keer toe uitgeroepen als beste barschool van de wereld! Hier worden jaarlijks honderden mensen opgeleid tot échte professionals. Op deze bijzondere locatie doe je meer dan alleen cocktails maken! Je krijgt ook een introductie in het flairbartenden, hierbij leer je jongleertrucs met ijs doen.

 

Overzicht

Cocktails Bereiden en proeven van 3 cocktails p.p.
Duur 2 uur
Inclusief

 

 

  • Non-alcohol varianten van alle cocktails
  • Mystery Ingredients
  • Premium cocktails en garneringen
  • Recepturen van de cocktails
  • Party music soundbox
  • Flairbartending

Bij het aanvragen van een offerte sturen wij u een overzicht van alle verschillende opties, zodat u deze op uw gemak kunt bekijken.

Selecteer een Afleverpunt

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

×