Al meer dan 10 jaar ervaring

BarsOnSight: duurzaamheid op jouw event of beurs.

Sinds het begin van BarsOnSight zijn wij bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan een betere wereld en om onze verantwoordelijkheid te nemen als het gaat om duurzaamheid.

Duurzaamheid bij BarsOnSight:

Wij hebben onze eigen vodka, gin en rum. Deze krijgen wij binnen in spirits bags van 20 liter. Hierdoor kunnen wij onze eigen flessen recyclen waardoor wij jaarlijks 1000+ flessen besparen die niet gebruikt hoeven te worden. Dit scheelt in het vervoer van alle flessen en het gehele recycle proces.

Voor onze cocktails gebruiken wij geen plastic. Wij maken gebruik van bamboerietjes in plaats van plastic, herbruikbare cocktailshakers en roerstaafjes in plaats van wegwerp materialen en wij nemen onze eigen glazen mee in plaats van wegwerpbekers. Hierdoor is ons gebruik van single-use plastic minimaal.

Wij dehydraten het fruit dat wij overhouden na een event. Op deze manier is het lang houdbaar en kunnen we deze als garnering voor onze cocktails gebruiken. Hierdoor hebben wij een minimale verspilling van fruit.

Wij maken veel van onze producten, zoals siropen, zelf zodat wij dit op een duurzame manier kunnen doen. Daarnaast verlagen we hier ook de CO2-uitstoot mee gezien hier geen vervoer aan te pas hoeft te komen omdat we dit allemaal intern produceren.

Wij hebben onze barconcepten zo compact mogelijk gemaakt. Zo nemen onze bars weinig ruimte in wanneer wij dit moeten vervoeren. Wij kunnen hierdoor vaak met kleine bussen naar events, in tegenstelling tot andere bedrijven in onze industrie die met groot vervoer rijden. Hierdoor reduceren wij onze uitstoot.

Wij gebruiken veel biologische producten voor onze events en gebruiken hoofdzakelijk fair-trade merken. Wij hebben hier verschillende samenwerkingen mee, zoals een samenwerking met Ikigai Coffee die zich inzet voor duurzame landbouw en het verbeteren van het leven van de koffieboeren.

 

 

Beoordeling door klanten: 5.0 / 5 310 beoordelingen

Selecteer een Afleverpunt

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

×