Al meer dan 10 jaar ervaring

Koffiebar op locatie

Koffiebar op locatie
Van achter onze mobiele en breed inzetbare bar serveren wij de lekkerste koffie met de beste service. Uw gasten, klanten en collega’s krijgen de beste kwaliteit koffie zonder dat u er enige zorgen aan heeft. Met ons all-inclusive pakket zijn we volledig voorzien op elke locatie. Onze koffiebars zijn in no-time opgezet en klaar voor gebruik.

Wat zit er inbegrepen bij het huren van een koffie bar?
In onze all-inclusive concepten ontzorgen wij totaal. De volgende zaken zijn inbegrepen:

– Mobiele koffiebar inclusief opbouw en afbouw
– Een ervaren barista met oog voor hospitality
Onbeperkt koffie (in al onze varianten) en thee
– Naast koemelk ook havermelk
Biologisch afbreekbare cups en roerstokjes

Onze Koffiebar

We hebben onze koffiebars speciaal laten ontwerpen om optimaal inzetbaar te zijn. Zo kunnen ze op elk evenement van groot tot klein ingezet worden. Ze hebben een sfeervolle LED-verlichting ingebouwd die zowel stijlvol als feestelijk ingezet kan worden. Onze koffiebars kunnen ook aaneengeschakeld worden voor grotere evenementen. Op die manier zou je ze ook in kunnen zetten voor koffie en andere dranken. Onze koffiebars kunnen volledig worden voorzien van branding

Onze Koffie

Ikigai Coffee werkt nauw samen met de koffieproducenten en zorgt ervoor dat ze een goede betaling ontvangen voor hun product, er wordt gekeken naar de kosten van productie en het leefbaar inkomen. In bijvoorbeeld Rwanda wordt er begeleid geherinvesteerd in regenerative agroforestry, om ervoor te zorgen dat de bodem rijker wordt, de planten weerbaarder worden en de koffiebessen met daarin de bonen elk jaar beter van smaak worden. 

 

Onze Barista’s 

Bij BarsOnSight zetten we enkel de beste barista’s in. Zo kunnen we garanderen dat de hospitality ‘top-notch’ is. Onze passie voor koffie delen we graag met u en uw gasten. Wij geloven echt in de onovertroffen combinatie van service en kwaliteit en dat is terug te zien in elke vezel van onze concepten.

 

Maak indruk met een compleet verzorgde koffiebar

Staat er binnenkort een bedrijfsevenement op het programma? Of wilt u uw opening, verjaardagsfeest, beursstand of ander speciaal moment echt speciaal maken? Maak dan indruk met de aanwezigheid van een mobiele koffiebar. Een koffiebar voegt niet alleen een vleugje klasse en elegantie toe aan uw evenement, maar biedt ook een uitstekende gelegenheid om uw gasten te verwennen met hoogwaardige koffie, cappuccino’s, latte macchiato’s en meer.

Onze barista’s zorgen voor een onvergetelijke ervaring met hun expertise en passie voor koffie. We bereiden elke kop met zorg en aandacht en kunnen zelfs latte art toevoegen voor de extra wow-factor. Met een koffiebar op uw evenement creëert u niet alleen een warme en gastvrije sfeer, maar ook een moment van ontspanning en genot voor uw gasten.

  • Onze mobiele koffiebar is te huren inclusief een professionele barista
  • Geschikt voor al uw bedrijfsevenementen of speciale gelegenheden
  • Een gastvrij en uniek welkom voor uw gasten
  • Volledig verzorgd op locatie

Waarom een mobiele koffiebar huren?

Het huren van een mobiele koffiebar biedt u de mogelijkheid om uw gasten te ontvangen met een goede koffie, cappuccino of kop thee. Dit geeft een extra dimensie aan uw evenement of speciale gelegenheid. Met een mobiele koffiebar kunt u uw gasten verblijden met smakelijke dranken, bereid door ervaren barista’s. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, een opening, een beurs of een ander speciaal moment, een mobiele koffiebar voegt een vleugje klasse en comfort toe aan elke gelegenheid.

Het is daarnaast ook een unieke toevoeging aan uw evenement, daar waar het een welkom moment van ontspanning en gezelligheid creëert voor u en uw gasten.

“Ervaar de voordelen van een lekkere koffie tijdens uw bedrijfsevent of speciale gelegenheid met een mobiele barista op locatie.”


Ontdek de mogelijkheden van een mobiele koffiebar bij Bars on Sight

Bij Bars on Sight verzorgen wij complete koffiebars op locatie, inclusief barista. Dit stemmen we geheel op uw wensen af zodat uw evenement precies wordt zoals u het in gedachten heeft. De mogelijkheden lopen breed uiteen. U kunt bij ons kiezen uit een geselecteerde lijst van onze verschillende koffiebars.

Wij luisteren naar uw wensen en passen onze bars aan om perfect aan uw behoeften te voldoen. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid voor branding en personalisatie, zodat de koffiebar perfect past bij de uitstraling van uw evenement of merk.

Wat uw voorkeuren ook zijn, bij Bars on Sight streven we ernaar om uw gasten te verrassen en te verwennen met heerlijke koffiespecialiteiten en een onvergetelijke ervaring. Wij vertellen u graag meer over onze concepten en bezorgen u graag een compleet verzorgde bar op locatie, om uw bedrijfsevenement of intieme feest te voorzien van een ware eyecatcher.


De voordelen van een koffiebar met barista inhuren

  1. De lekkerste koffie bij ontvangst: Uw gasten worden verwend met heerlijke koffie van professionele kwaliteit, bereid door ervaren barista’s.
  2. Gastvrije ervaring voor uw gasten: De aanwezigheid van een barista zorgt voor een gastvrije ervaring. Ze verwelkomen uw gasten met een glimlach en zorgen voor een persoonlijk onderonsje tijdens het bereiden van de warme dranken.
  3. Maatwerk en keuze: U kunt de koffiebar en de koffiesoorten aanpassen aan de specifieke behoeften en voorkeuren van uw evenement.
  4. Professionele uitstraling: Een koffiebar met barista voegt een professioneel en verfijnd element toe aan uw evenement, wat bijdraagt aan de algehele uitstraling en beleving.


Een geslaagd evenement met een mobiele koffiebar op locatie

Ervaar de voordelen van het huren van een mobiele koffiebar en serveer uw gasten de lekkerste koffie en thee. Wij werken enkel met hoogwaardige apparatuur en de beste koffiebonen om een geweldige indruk achter te laten op uw gasten. Van verfijnde espresso’s tot smakelijke cappuccino’s en kruidige theeën, onze professionele barista’s staan klaar om uw gasten te verwennen met een onvergetelijke koffie-ervaring.

Wilt u direct een koffiebar huren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan graag voor u klaar om mee te denken en een indrukwekkende ervaring te creëren voor uw gasten.

 

Veelgestelde vragen over mobiele koffiebars


Wat is er mogelijk op het gebied van koffiebars huren?

Van een perfecte espresso tot een romige cappuccino, wij kunnen de koffiebar geheel naar wens aanpassen. Denk aan verschillende koffievariaties, zoals latte macchiato’s, flat whites of espresso martini’s. Daarnaast bieden we diverse melkopties, siropen en toppings om de drankjes helemaal af te maken. Ook kunnen we de koffiebar volledig customizen met branding en decoratie, zodat deze perfect aansluit bij de uitstraling van uw evenement.


Hoeveel ruimte heb ik nodig voor het opzetten van een mobiele koffiebar op mijn evenement?

De benodigde ruimte voor het opzetten van een mobiele koffiebar kan variëren afhankelijk van de grootte van de bar en het aantal gasten dat bediend moet worden. Over het algemeen streven we naar een ruimte van minimaal 1.5 tot 3 meter breed en 2 meter diep. Dit biedt voldoende ruimte voor de koffiemachine, barista’s en eventuele toevoegingen zoals decoratie en branding.


Bieden jullie ook opties voor thee of andere dranken naast koffie?

Ja, naast koffie bieden wij ook een scala aan thee-opties en andere dranken. Onze mobiele koffiebars kunnen worden uitgerust met een assortiment theeën, variërend van klassieke theesoorten tot kruiden- en vruchtentheeën. Daarnaast kunnen wij ook andere dranken aanbieden, zoals warme chocolademelk, chai latte, frisdranken en water. We passen ons menu graag aan op uw specifieke wensen en behoeften, zodat al uw gasten van een heerlijk drankje kunnen genieten.

Beoordeling door klanten: 5.0 / 5 310 beoordelingen

Selecteer een Afleverpunt

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

×