Al meer dan 10 jaar ervaring

Smoothies & Juices op locatie

Een kleurrijke gezonde oppepper is vaak meer dan welkom op een bedrijfsevent, beurs of elke andere gelegenheid waarbij je je gast op iets lekkers en gezonds wil trakteren. Laat je collega’s, klanten relaties zien dat jullie voor gezond gaan! Niets geeft meer energie dan een frisse en verse fruitboost. En die kunnen wij als geen ander verzorgen. We kunnen ze serveren uit glaswerk of uit branded recyclebare plastic bekers of flesjes, mocht je wat branding willen doen.

We zijn constant bezig om onze diensten op het allerhoogste niveau te behouden en zelfs te verbeteren. Hierdoor is het altijd ons streven om een onvergetelijke indruk te maken tijdens het evenement. We zijn dan ook erg trots op onze perfecte review score.

Onze Smoothiebars

Vanachter onze unieke customizable bars kunnen we evenementen van elk formaat voorzien van de ultieme smoothie ervaring. Onze bars kunnen volledig aangepast worden aan elk evenement, elke locatie en elke sfeervolle setting. De bar kan alleen als smoothiebar ingezet worden, maar kan ook een combinatie van een smoothies, koffie en/of cocktailbar zijn.  We hebben ook fantastische mogelijkheden voor branding van de gehele bar.

Een smoothiebar huren: Onze Smoothies

De ideale smoothie is een combinatie van de verse kwaliteitsingrediënten en de expertise van de smoothie bartender. We hebben een fantastisch menu samengesteld dat bij iedereen in de smaak valt, en er visueel qua kleuren ook smaakvol uitziet. Onze smoothies worden ter plekke vers bereid, zodat uw gasten kunnen genieten van de ultieme smaakbeleving en een verfrissende traktatie tijdens uw evenement.

De lekkerste smoothies vers gemaakt, daar kunt u op vertrouwen.

Onze Smoothie Experts

Als partner van de European Bartending School Amsterdam die drie keer tot beste barschool ter wereld is uitgeroepen zetten wij enkel de beste smoothie experts in. Onze professioneel geschoolde smoothie experts worden dan ook ingezet bij evenementen voor de grootste bedrijven en de meest toonaangevende merken.

 

Maak uw evenement onvergetelijk met een smoothiebar op locatie!

Met onze gloednieuwe LED-bars creëert u een blijvende indruk op uw gasten. Deze bars zijn speciaal ontworpen voor evenementen van elke omvang en kunnen volledig worden aangepast aan uw specifieke wensen en de locatie van het evenement. Wij voorzien u van hoogwaardige ingrediënten, verse smoothies en een service die aan al uw verwachtingen voldoet.

Een smoothiebar op locatie is de gezonde eyecatcher van uw event!

Waarom een mobiele smoothiebar op locatie huren?

  • Maak een indrukwekkend statement voor uw gasten;
  • Geniet van op maat gemaakte drankjes;
  • Uitgebreid smoothie menu;
  • Verse ingrediënten en vers fruit;
  • Ervaren en deskundige smoothie-experts;
  • Volledige uitvoering van begin tot eind.

Smoothies op locatie: Maak van uw evenement een top evenement!

Zorg ervoor dat uw gasten op een indrukwekkende manier worden verwelkomd met een smoothiebar op locatie. Onze bekwame smoothie-experts weten precies hoe ze de perfecte, verse smoothie moeten bereiden en zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

Een uniek en gastvrij onthaal begint met de ‘smoothie bar op locatie service’ van BarsOnSight. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Zo geeft u een extra touch aan uw event en verwelkomt u uw gasten met verse, lekkere smoothies.


Veelgestelde vragen over een smoothiebar huren

Wat is er allemaal mogelijk bij het huren van een smoothiebar?

Bij BarsOnSight kunnen wij u helpen bij het huren van een mobiele smoothiebar voor uw evenement. Wij bieden verschillende opties en mogelijkheden om ervoor te zorgen dat uw smoothiebar perfect aansluit bij uw wensen en behoeften. Ook zorgen wij voor de juiste apparatuur, boordevol vers fruit en verse groente en natuurlijk tal van lekkere smoothie recepten.

Wij kunnen de smoothie catering indien gewenst aanpassen aan het thema van uw evenement en uw logo of branding integreren voor een persoonlijke touch.

Hoe kan ik een mobiele smoothiebar huren?

Het huren van een smoothiebar bij BarsOnSight is eenvoudig. U kunt contact met ons opnemen via onze website of telefonisch om uw wensen te bespreken. Ons deskundige team zal u begeleiden bij het kiezen van de juiste smoothiebar voor uw evenement en alle details met u afstemmen. Vervolgens zorgen wij voor de levering, installatie en eventuele aanpassingen aan de bar om ervoor te zorgen dat deze perfect past bij uw gelegenheid.

Selecteer een Afleverpunt

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

×