Al meer dan 10 jaar ervaring
abn amro

ABN AMRO

Geweldig onderdeel van ons “WelcomeTo Summer” feest in de Amsterdam Arena. De collega’s hebben genoten van de salsa workshop en de cocktails workshop. Er werd snel door Dillan gereageerd op de mails met vragen en voorbereiding ter plekke verliep vlekkeloos.
Een absolute aanrader!

dunlop

Dunlop

Wou je even bedanken voor maandagavond, ik krijg alleen meer zeer positieve feedback over Jullie energieke, enthousiaste houding en heel lekkere cocktails – en ook jullie flexibiliteit met/zonder alcohol werd geapprecieerd.

Vele groeten
Greet, Goodyear Dunlop Tires Operations
imc weekendschool

IMC weekend school

Ik vind jullie beiden geboren docenten. Goed op vragen ingegaan, positieve sfeer neerzetten, geintje maken, improviseren, nog even wat laten zien (boekje, prijs) n.a.v. een vraag. Echt super!!De kinderen liepen allemaal met een grote smile op hun gezicht naar buiten en de begeleiders trouwens ook….

Wat ons betreft heel graag volgend jaar weer.

bjz

BJZ

Wij zijn zéér tevreden over de manier waarop alles verlopen is! Dus moesten we nog eens ooit cocktails nodig hebben zullen we zeker beroep doen op jullie!

cocktail icon

Marleen Briggeman

Complimenten voor BarsOnSight, het was geweldig en zeker voor herhaling vatbaar. De cocktailshaker was heel attent om te bellen dat hij door oponthoud in het verkeer wat later zou arriveren. Een keurige jongeman die met flair de cocktails heeft gemaakt en alles weer netjes heeft achtergelaten.

cocktail icon

Johan en Isabel

Workshop was een succes, mijn klanten waren zeer tevreden. Vooral de vrouwen waren zeer enthousiast over Dimitri, een schoon verschijning. En inderdaad dit zal ook niet de laatste keer zijn. Bedankt en chapeau voor de geweldige workshop voor herhaling vatbaar.

cocktail icon

Tim Hemmerijckx

Het was een echte cocktailsensatie. Iedereen was er laaiend enthousiast over. Had er nog meer materiaal voorhanden geweest hadden de mensen nog meer cocktails gedronken. Ik ga zeker nog gebruik maken van jullie diensten.

jmw

JMW

Was weer een top training gister. Wij hadden last minute wat afmeldingen maar Simon heeft daar heel goed gebruik van gemaakt door meer persoonlijker met de wel aanwezige bezig te zijn.

Brown–Forman_logo.svg

Brown-Forman

Thank you! Another successful party thank to you guys!
It’s a pleasure to work with you. Your bartenders are very self sufficient and have everything under the control during the event. Looking forward to another event with you!

ignition one

Ignition One

Was inderdaad super, iedereen vond het een schitterende feest en ondanks dat de cocktails veeeeel beter in de smaak vielen dan we dachten is het toch niet fout gegaan qua alcohol consumptie (waren we bezorgd over).
Fijne feestdagen!

cocktail icon

Fran

Had graag nog eens laten weten dat we zeer tevreden zijn over jullie diensten.
Niels deed dat met heel veel passie en zorg. En echte meerwaarde in jullie team!!!
Bedankt voor de leuke samenwerking. We zullen in de toekomst zeker nog eens aan jullie denken als we nog een feestje zouden geven.

cocktail icon

Steven

Bedankt voor de leuke workshop.
We vonden het heel aangenaam en leerrijk.

cocktail icon

Elly

Bedankt voor de ontzettend gezellige avond, wij hebben genoten. Wij zien de receptuur tegemoet. Enthousiaste reacties van de Crew, nou wat wil n mens nog meer.

cocktail icon

Rachel

Was inderdaad super, iedereen vond het een schitterende feest en ondanks dat de cocktails veeeeel beter in de smaak vielen dan we dachten is het toch niet fout gegaan qua alcohol consumptie (waren we bezorgd over).  Fijne feestdagen!

cocktail icon

Greet

Wou je even bedanken voor maandagavond, ik krijg alleen meer zeer positieve feedback over Jullie energieke, enthousiaste houding en heel lekkere coctails – en ook jullie flexibiliteit met/zonder alcohol werd geapprecieerd. Vele groeten,

cocktail icon

Ilse

De workshop was een succes, bedankt!

cocktail icon

Ingrid

Dank je wel voor deze recepten. Ook langs onze kant, niet anders dan positieve reactie. T was leuk samenwerken! En we onthouden je gegevens voor eventuele events in de toekomst.

cocktail icon

An

Ik wilde je nog even van harte bedanken voor alle moeite die je deed om onze cocktailworkshop en vrijgezellen tot een goed einde te brengen. Ruben heeft echt een ongelooflijk goeie cocktailworkshop gegeven, iedereen was geweldig enthousiast! Jullie hebben er echt voor gezorgd dat het een fantastische avond werd, Heel erg bedankt daarvoor! Thanks for going above and beyond! Ik zorg er alvast voor dat iedereen die ik ken die erover nadenkt een cocktailworkshop te organiseren dat gewoon via jullie doet! Heel veel groetjes uit Africa!

cocktail icon

Sofie

Alvast nog eens hartelijk bedankt voor de leuke avond, mijn zus heeft dankzij jullie een heel leuk vrijgezellenfeest gehad!!

cocktail icon

Veerle

Bedankt voor jullie geslaagde komst gisteren. Iedereen was achteraf laaiend enthousiast over jullie performance. Bedankt nogmaals,

nike 2222

Nike

Just wanted to thank you all for such a nice cocktail party last Thursday.

My manager also liked it very much! I forgot the name of our Greek bartender, but he was really great 😊 I will definitely advice you to my colleagues.

Have a good week.

 

 

microsoft

Microsoft

We had a very nice workshop with George. Thank you and George for the all the details.

Everyone had fun and we liked the tasty cocktails.

Many thanks again

 

ROC 333

ROC

Namens alle collega’s die deelgenomen hebben aan de online kerstfeest wil ik je ontzettend bedanken voor de super gezellige en goed verzorgde workshop. Mijn mede organiserende collega’s en ik hebben heel veel complimenten ontvangen, men vond het echt gaaf! Dus bij deze geef ik ze ook door aan jou en je team 👌

 

securitas

Securitas

Ik wou even laten weten dat de cocktailworkshop dik in orde was!
Iedereen was er zeer positief over. Ik zal zeker niet nalaten om jullie aan te bevelen.

Selecteer een Afleverpunt

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

×